WhatsApp: 06-44266464
A A A

Goederentransport

Veel bedrijven vervoeren goederen zelf of laten die vervoeren. Deze goederen zijn in veel gevallen zeer belangrijk (of zelfs onmisbaar) voor uw bedrijfs- en productieprocessen. Er zijn aanzienlijke financiële belangen mee gemoeid die u niet zelf kunt of wilt dragen. Dan is de goederentransportverzekering van Froonacker de juiste oplossing.

Ook als u het transport van goederen uitbesteed is een goedertransportverzekering vaak aan te bevelen, aangezien de aansprakelijkheid van de vervoerder in veel gevallen beperkt is tot een –laag- bedrag per vervoerde kilo, afhankelijk van de toegepaste vervoerscondities (CMR, AVC).

Eigen vervoerverzekering
De Eigen vervoerverzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging van goederen die u zelf vervoert met eigen (bestel)auto en schade als gevolg van een blokkade, het uitvallen van de koelinstallatie, opruimingskosten en imaginaire winst. Een tussentijdse uitbreiding van uw wagenpark tot en met vijf auto's is automatisch meeverzekerd.

Voordelen van de Froonacker vervoerverzekering

  • 24-uursdekking tot maximaal € 15.000
  • Scherpe premie
  • Zeer gunstige voorwaarden
  • Tussentijdse uitbreiding van het wagenpark is automatisch meeverzekerd (o.b.v. naverrekening) 

Voor meer informatie, een passend advies of het aanvragen van de verzekering kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.