WhatsApp: 06-44266464
A A A

Rechtsbijstand

Door de toegenomen claimbewustheid doen zich steeds vaker situaties voor waarbij juridische hulp gewenst of zelfs noodzakelijk is. Neem bijvoorbeeld een meningsverschil met de overheid of met een werknemer. De rechtsbijstandverzekering voor de zakelijke markt biedt dan uitkomst!

Froonacker biedt u met de ProRechtCombinatie Zakelijk van Arag een zeer uitgebreide verzekeringsdekking met een heldere en duidelijke opbouw. Bijvoorbeeld bij juridische conflicten die het gevolg zijn van verkeersdeelname, bedrijfsvoering, in- en verkoop en niet-betalende debiteuren.

De basisdekking ProRechtCombinatie Zakelijk is op te bouwen uit vier modules:

  • Verkeer (A)
  • Bedrijfsvoering & Incasso (B)
  • Inkoop (C)
  • Verkoop (D)

De module Verkeer vormt altijd de basis. Afhankelijk van uw branche en de soort en grootte van uw bedrijf kunnen de overige modules achtereenvolgens toegevoegd worden. Dat maakt de verzekering flexibel en geschikt voor vrijwel alle ondernemingen. Voor een premie indicatie kunt u hier terecht.

(Para)Medici en Agrariërs
Naast de ProRechtCombinatie Zakelijke Markt van Arag biedt Froonacker ook speciale verzekeringen voor (para)medici, agrariërs en ZZP'ers. Ook zijn speciale dekkingen mogelijk voor verhuur van vastgoed.

Voor meer informatie, een passend advies of het aanvragen van de verzekering kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.