WhatsApp: 06-44266464
A A A

Garage

Froonacker ondersteunt u graag door u de financiële zorgen uit handen te nemen. Dit doen wij door middel van een aantrekkelijk verzekeringspakket speciaal bedoelt voor eigenaren of exploitanten van garagebedrijven of motor- en bromfiets (reparatie-)bedrijven. Ook eigenaren/exploitanten van aanverwante bedrijven (benzine- en servicestations, mechanisatiebedrijven, autohandelaren en carrosseriebedrijven) kunnen een groot belang hebben bij het afdekken van de typische garagerisico’s.

De verzekeringen in het garagepakket dekken vele bedrijfsrisico's. De garageverzekering is in zijn basis een combinatie van een algemene aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) en een op uw garagebedrijf toegespitste motorrijtuigenverzekering (WA, Casco). Wij brengen, samen met de specialisten van verschillende verzekeraars, de risico’s van uw bedrijf in kaart. En we helpen u op die manier te bepalen wat de maatregelen zijn die u kunt en/of moet treffen, welke risico’s u verzekert en welke risico’s u zelf draagt.

Bij Froonacker kunt u terecht voor een garageverzekering bestaande uit de volgende rubrieken:

  • Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM)
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)
  • Cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten
  • Cascoverzekering voor eigen motorrijtuigen (inclusief handelsvoorraad)

Verder zijn Ongevallenverzekering en Schadeverzekeringen voor bestuurders en inzittenden af te sluiten.

Voor meer informatie, een passend advies of het aanvragen van de verzekering kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.