WhatsApp: 06-44266464
A A A

Bedrijfsaansprakelijkheid

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor alles wat er binnen uw organisatie gebeurt. U kunt door verschillende partijen aansprakelijk gesteld worden als er iets misgaat. Behalve uw tastbare bedrijfseigendommen heeft ook uw bedrijfsvermogen bescherming nodig. Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven van Froonacker bent u goed verzekerd wanneer u of één van uw medewerkers aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan personen of zaken.

Een goede aansprakelijkheidsverzekering is onmisbaar voor uw bedrijf. Froonacker kan daarom voor vrijwel alle bedrijfscategorieën een speciaal daarop afgestemde verzekering bieden.

Collectieve schadeverzekering voor inzittenden
Als uw medewerkers regelmatig voor de zaak onderweg zijn met een bedrijfsauto of hun privéauto, is het verstandig een collectieve schadeverzekering voor bestuurders en inzittenden te overwegen. De werkgever kan namelijk aansprakelijk worden gesteld voor schade die hun werknemers tijdens werktijd lijden. Deze aansprakelijkheid is niet gedekt onder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Voor meer informatie, een passend advies of het aanvragen van de verzekering kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.