WhatsApp: 06-44266464
A A A

Collectieve Zorg

Bij ziekte is het van groot belang dat uw personeel zo snel mogelijk hersteld. Dat is goed voor de medewerker en goed voor u als ondernemer. U kunt immers op de hoge verzuimkosten besparen door snelle en gerichte reïntegratieondersteuning te verlenen, direct aan het begin van de -mogelijk langdurige- ziekteperiode. Door specifieke dekkingen als fysiotherapie en psychologie op te nemen in een werkgeverspakket bent u verzekerd van de juiste aanvullende dekkingen in het pakket van uw medewerkers. Bovendien hebben de medewerkers op hun beurt het voordeel van lagere ziektekosten en een snelle interventie bij bijvoorbeeld een blessure, RSI of een burn-out. Snelle medische interventie en reïntegratieondersteuning in de eerste dagen en weken van ziekte en arbeidsongeschiktheid bieden de beste kans op een snelle terugkeer op de werkplek.

Froonacker streeft ernaar om u als ondernemer optimaal te ondersteunen met samenhangende producten en diensten op het gebied van zorg, verzuim en arbeidsongeschiktheid en is geheel onafhankelijk in het advies. Wij doen zaken met de toonaangevende maatschappijen op het gebied van zorg- en inkomensverzekeringen.

Wanneer u ervoor wilt zorgen dat uw medewerkers de juiste dekking tegen zeer scherpe premies hebben, dan is een collectieve zorgverzekering dé oplossing.

Voor meer informatie, een passend advies of het aanvragen van de verzekering kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.