WhatsApp: 06-44266464
A A A

Collectief Pensioen

Meer dan ooit tevoren is het van belang uw personeel aan uw bedrijf te binden. Uw medewerkers blijven tenslotte dé bepalende factor die het onderscheid maken voor de concurrentiekracht van uw bedrijf! Een collectieve pensioenregeling is bovendien een goede arbeidsvoorwaarde die naast het salaris in toenemende mate van groot belang is voor de medewerkers om er voor te zorgen dat zij verzekerd zijn van een goede pensioenuitkering aan het einde van hun werkzame leven.

Nederland kent een breed en toegankelijk pensioenstelsel. Van de Algemene Ouderdomswet (AOW) en de Algemene Nabestaandenwet (ANW) tot verschillende dekkingen bij arbeidsongeschiktheid. Hoe uitgebreid het stelsel van sociale verzekeringen ook mag lijken, het biedt uw medewerkers namelijk in geen geval garantie op een onbezorgde oude dag of voldoende hoge wettelijke uitkeringen bij overlijden of arbeidsongeschiktheid. Daarvoor zijn de hoogte van het AOW basispensioen, de wettelijke ANW-uitkering en de WIA-uitkeringen gewoonweg ontoereikend. Bovendien, de overheid trekt zich telkens verder terug.

Met een collectieve pensioenregeling via Froonacker voldoet u dus aan meerdere behoeften: personeelsbinding, cruciaal voor de continuïteit en ontwikkeling van het bedrijf én via een bedrijfspensioencollectiviteit helpt u uw medewerkers goede voorzieningen te treffen voor bijvoorbeeld de oude dag, arbeidsongeschiktheid en eerder overlijden. Neem de regeling die past bij het budget en de visie van uw bedrijf. Zo kiest u voor de toekomst van uw mensen en van uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de verschillende regelingen afgestemd op uw situatie en wensen.

Voor meer informatie of een passend advies kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.