WhatsApp: 06-44266464
A A A

Financieel advies voor ondernemers: Uw toekomst voorbereid

Om uw financiële positie voor nu en in de toekomst inzichtelijk te maken, biedt Froonacker financieel advies aan. Tijdens dit proces wordt er voor u een financieel plan opgesteld.

Waarom een Financieel plan?
Met het financieel plan van Froonacker krijgt u inzichtelijk wat uw huidige financiële positie is, daarnaast wordt er gekeken hoe uw financiële positie er in de toekomst uitziet rekening houdend met een aantal mogelijke scenario’s. Hierbij kunt u denken aan pensioen, overlijden, het besteedbaar inkomen na arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Wellicht heeft u voor in de toekomst wensen en doelstellingen, zoals eerder stoppen met werken of de aankoop van een woning.
Met het financieel plan krijgt u zicht op al deze scenario’s. Rekening houdend met de huidige fiscale wet- en regelgeving wordt er een financieel advies uitgebracht.

Met het Froonacker Financieel Plan maakt u bewuste keuzes en bent u voorbereid op de toekomst.

Het proces
Het financiële advies komt als volgt tot stand:

  • We brengen uw huidige financiële situatie in kaart.
  • We inventariseren uw wensen en doelstellingen.
  • We analyseren de gevolgen van onverwachtse gebeurtenissen.
  • U ontvangt ons advies hoe u uw wensen en doelstellingen kunt realiseren.

Interesse?
Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende (telefonische) afspraak. Onze adviseurs zijn graag bereid u meer uit te leggen over deze dienstverlening.  

Voor meer informatie kunt u onze Froonacker Financieel Wijzer en dienstverleningsdocumenten bekijken. In deze documenten staat wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten zijn. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kunt u de dienstverlening en kosten vergelijken.