WhatsApp: 06-44266464
A A A

Zorgverzekering

Op het gebied van zorgverzekeringen werkt Froonacker samen met diverse partijen. Als u uw zorgverzekering via Froonacker onderbrengt  kiest u voor hoge kwaliteit aan dekkingen, ruime keuze uit verschillende pakketten en een breed pallet aanvullende zorg en tandartsverzekeringen. Wij gaan voor kwaliteit.

Tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering
De premie voor de zorgverzekering gaat ook dit jaar omhoog. Maar wist u dat een goede vergelijking al snel een besparing kan opleveren van € 100,- per jaar? Houdt daarbij wel rekening met de juiste dekking en staar u niet blind op alleen de korting. Wij helpen u graag op weg met enkele tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering. Met deze tips maakt u de juiste keuze!

Zorgvergelijker
Gebruik makende van onderstaande zorgvergelijker kunt u meerdere verzekeringen vergelijken en bekijken welke het best bij uw wensen en zorgbehoeften aansluit. Daarnaast kunt u gelijk de premie bereken en direct online uw zorgverzekering afsluiten.

Zorgvergelijker voor Particulieren

Zorgvergelijker voor MKB.

Profiteer van uw collectieve zorgverzekering
Via een zorgcollectief is uw zorgverzekering in veel gevallen goedkoper. Ondanks de korting is het onnodig om een pakket te kiezen met een veel te uitgebreide vergoeding. De verleiding is groot, omdat u via het collectief dankzij de korting goedkoper uit bent. Vraag ons gerust om informatie over de mogelijkheden.

Advies
Wilt u advies ontvangen over de zorgverzekeringen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Hier vindt u onze Dienstenwijzer Advisering Zorgcollectiviteiten en de Gedragscode Onafhankelijk ZorgAdvies.