WhatsApp: 06-44266464
A A A

Overlijdensrisico

 

Niemand staat graag stil bij het feit dat een partner of familielid komt te overlijden. Het komt dan ook regelmatig voor dat er onvoldoende voorzieningen zijn getroffen om de financiële gevolgen van overlijden op te vangen. Hierdoor kunnen nabestaanden in grote financiële problemen komen.  Met een overlijdensrisicoverzekering van Froonacker kunt u de financiële gevolgen van het overlijden afdekken.

Nabestaanden kunnen bijvoorbeeld worden geconfronteerd met extra kosten zoals kinderopvang en een gezinshulp. Ook kan het gezinsinkomen drastisch omlaag gaan waardoor de hypotheek niet meer kan worden voldaan. Om te voorkomen dat zulke problemen ontstaan is het verstandig om een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Deze levensverzekering zorgt voor een uitkering als de verzekerde komt te overlijden tijdens de looptijd van de verzekering.

Froonacker biedt voor een groot aantal situaties een passende voorziening. De overlijdensrisicoverzekering is daarnaast uit te breiden met de dekking premie vrijstelling bij arbeidsongeschiktheid.

Voor meer informatie, een passend advies of het aanvragen van de verzekering kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.