WhatsApp: 06-44266464
A A A

Over ons

Froonacker

Froonacker is al ruim 50 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor particulieren en ondernemers die zich thuis voelen bij een nuchtere en eerlijke aanpak.

Froonacker is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Vertrouwd, dicht bij de klant en ambitieus. Met kennis van zaken en als geen ander thuis in de regionale markt.

Op  het gebied van schadeverzekeringen wordt nauw samengewerkt met ABF Assuradeuren B.V., een Gevolmachtigd Agent voor diverse verzekeraars. Deze vennootschap is zelf bevoegd om namens deze maatschappijen verzekeringsaanvragen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen. Groot voordeel hiervan is dat er snel en accuraat kan worden gewerkt. 

Bij Froonacker werken 23 goed opgeleide medewerkers die allen voldoen aan de gestelde opleidingseisen.

Froonacker is aangesloten bij de Noordeloos Groep, dit is een samenwerkingsverband van volmacht kantoren die zowel werkzaam zijn in de particuliere als in de zakelijke markt. Door de aansluiting bij de Noordeloos Groep is Froonacker nog beter in staat toegevoegde waarde te leveren aan haar relaties. Door gezamenlijke inkoop van verzekeringen is tevens de premie concurrerend aan grote verzekeraars.

Froonacker

Daarnaast is Froonacker lid van de branchevereniging Adfiz. Adviseurs die lid zijn van Adfiz zijn professioneel en deskundig en zoeken naar constante verbetering. Zij hechten aan maatschappelijke waardering voor hun werk. De activiteiten van Adfiz richten zich op  belangenbehartiging, de verenigingsfunctie, dienstverlening en het keurmerk.

Wijze van beloning
Medewerkers en bestuurders van Froonacker ontvangen alleen een vast salaris en worden op geen enkele wijze gestuurd door beloningscomponenten van variabele aard welke (mogelijk) niet in uw voordeel zouden werken. Op basis van ons beheerste beloningsbeleid (Artikel 1:120 lid 2 Wft is niet van toepassing) maken wij sinds jaar en dag op duurzame wijze werk van onze klanten. Het uitgangspunt is en blijft simpel: uw belang is ons belang!

In de Froonacker corporate brochure leest u meer over ons. Klik hier voor deze brochure. 

Froonacker is ingeschreven in het Handelsregister te Leeuwarden onder nr. 01085992 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nr. 12004936. BTW nummer: 808729287B01. Zie ook de Froonacker Financieel WijzerAlgemene Leveringsvoorwaarden en Froonacker Privacyverklaring