WhatsApp: 06-44266464
A A A

Froonacker PakketCheck

Het Froonacker Particulier verzekeringspakket biedt u veel voordelen. Het pakket combineert goede voorwaarden met een scherpe premie en is overzichtelijk. Het is ontwikkeld door Froonacker in samenwerking met een aantal solide verzekeringsmaatschappijen. En het pakket geeft u de zekerheid die u ervan mag verwachten: alle verzekeringen zijn goed op elkaar afgestemd. Dus geen gaten in de dekking en geen dubbele dekkingen. Om overzicht te houden hoeft u slechts het laatste polisblad te bewaren.

Gratis Froonacker PakketCheck
Om zeker te weten dat u qua dekking en prijs optimaal verzekerd bent, bieden wij u een gratis PakketCheck aan. Wanneer wij denken dat het beter kan, ontvangt u van ons een passend voorstel voor het gehele pakket. Dit kost u niets.

Blijvende Pakketkorting
Bij Froonacker krijgt u een aantrekkelijke korting. Geen tijdelijk voordeel, maar een blijvende pakketkorting. Die al bij 5 verzekeringen oploopt tot de maximale korting van 12%. Schadeverzekeringen die u al bij ons heeft lopen tellen hierin mee.

Aanvragen PakketCheck
Het aanvragen van een PakketCheck gaat heel eenvoudig. Stuur ons een foto of scan van uw huidige, elders lopende polis(sen) en mail deze naar relatiebeheer@froonacker.nl.
Verstuurt u liever een kopie per post? Dit kan kosteloos naar antwoordnummer 4000, 8800 VB Franeker.

U kunt ook ons digitale formulier invullen door te klikken op: Aanvraagformulier / Offerteformulier Particulier Pakket.