WhatsApp: 06-44266464
A A A

Cyberverzekeringen

Als bedrijf krijgt u te maken met zeer hoge kosten na een inbreuk. Hierbij moet u denken aan kosten van forensisch onderzoek, meldingen aan gedupeerden, PR kosten, herstel van ICT-systemen, bedrijfsschade, boetes door het College Bescherming Persoonsgegevens en eventuele schadevergoedingen. Froonacker adviseert u over de risico's en mogelijke verzekeringsoplossingen.

Er zijn diverse verzekeraars met specialistische oplossingen. Froonacker is hierbij uw onafhankelijke adviseur en intermediair voor de oplossing op maat. Hieronder vindt u een inventarisatieformulier t.b.v. prijsindicatie voor een Cyber- en datarisico maatwerkverzekering van Froonacker.

 


INVENTARISATIEFORMULIER GEGEVENSBESCHERMING
t.b.v. prijsindicatie Cyber- en Datarisico verzekering voor maatwerk oplossingen

 

Hiscox is een van de vooraanstaande niche verzekeraars welke een laagdrempelige 'pre-priced proposal' oplossing biedt voor bedrijven met een omzet tot € 10 mln, waarbij voor gangbare risico's lage acceptatie eisen van toepassing zijn. Dit verzekeringsvoorstel van Hiscox treft u hieronder aan, evenals een aantal andere relevante documenten.

 


Hiscox Cyber en Data 101 interactieve kennis- en informatiegids 2015: risico's, claimscenario's, feiten, begrippen, enz.


Pre-priced verzekeringsvoorstel voor Cyber en Data Risks, inclusief formulier. Voor bedrijven met een omzet tot € 10 mln.


Aanvraagformulier Cyber en Data Risks verzekering 2015. Voor bedrijven met een omzet vanaf € 10 mln.


Cyber en Data Risks polisvoorwaarden behorende bij de producten van Hiscox.

 

AIG is een aanbieder die oplossingen biedt voor bedrijven met een omzet tot € 25 mln. Hieronder vindt u het aanvraagformulier en toelichting bij de verzekering.

 


AIG AANVRAAGFORMULIER CyberEdge Quotepad
t.b.v. Cyber- en Datarisico verzekering voor bedrijven met een omzet tot € 25 mln.


AIG INFORMATIEBROCHURE CyberEdge