WhatsApp: 06-44266464
A A A

Actueel

Open dag Akkerbouwbedrijf Mts. Vogels te Firdgum

26-04-2019

Maatschap Vogels heeft een nieuwe bewaarloods en bestaat 100 jaar. Om dit te vieren wordt zaterdag 18 mei a.s. van 11.00 tot 17.00 aan de Camstrawei 41 in Firdgum de bewaarloods opengesteld voor publiek. Naast het bezichtigen van de kistenbewaring, is er een looproute met interessante informatiepunten. Voor kinderen is er een leuke speurtocht.

Wat is er gebouwd?
Het resultaat is een nieuwe bewaarloods met ruimte voor 4.500 kisten op lucht. Hiervan kunnen er 1.500 ondersteund worden middels een koelsysteem op het natuurlijke koude middel CO2. Uniek aan de bewaring zijn de betonnen drukwanden die zijn toegepast in de cellen. Deze drukwanden bestaan uit één stuk. Het beton is robuuster en duurzamer. Er zijn geen losse elementen en veel minder naden, waardoor het mooier en strakker oogt.

Deelnemende bedrijven
Agribox Holland - Agrico B.V. - Agrifirm - Assurantiebedrijf Froonacker BV - Bijlsma Hercules - Bouwbedrijf Jelle Bruinsma - Broekens Mechanisatie - Damm Deuren - DLV Advies - Enie - Engie Refregiration - George Pars Graanhandel BV - Groenoord BV - Jelle Dijkstra Techniek - LambWeston - Loonbedrijf Joostema - IPM Potato Group - Manter Inter­ national BV - Rabo bank - Siderius Heftrucks - Swaving Stalinrichting B.V. - Ventri Techniek

Download hier de flyer