WhatsApp: 06-44266464
A A A

Actueel

Gevolgen autoverzekering niet betalen vaak onderschat

83 maanden geleden

Steeds meer autobezitters betalen de premie voor hun autoverzekering niet, constateert financiële vergelijkingssite Geld.nl. “Een zorgwekkende ontwikkeling”, zegt woordvoerder Paul Huibers. “Consumenten onderschatten de gevolgen van het niet betalen van de premie. Ze hebben vaak niet door dat dit ertoe kan leiden dat ze niet meer verzekerd zijn en daardoor boetes krijgen van het RDW.”

Lees meer

Landelijke overstromingsverzekering in 2014

88 maanden geleden

Volgens de Boer neemt de algemene ledenvergadering in december een bindend besluit over de invoering van zo'n dekking.

Lees meer

Herstelkostenregeling een feit per 1 januari 2013

88 maanden geleden

Vanaf 1 januari 2013 kunnen consumenten de reparatiewerkzaamheden die adviseurs hiervoor moeten verrichten, declareren bij de betreffende maatschappij. De reparatieregeling was noodzakelijk vanwege het provisieverbod dat vanaf dezelfde datum ingaat.

Lees meer

Assurantiebelasting naar 21%

89 maanden geleden

De assurantiebelasting wordt per 1 januari verhoogd van 9,7% naar 21%, zo hebben VVD en PvdA afgesproken in het deelakkoord dat zij hebben bereikt over de begroting voor 2013. Met de verhoging wordt onder meer het afschaffen van de forensentaks en de langstudeerboete gefinancierd.

Lees meer

verhoging AOW leeftijd akkoord in Eerste Kamer

91 maanden geleden
Lees meer

Assurantiebedrijf Froonacker blijft hoofdsponsor van De IJsster Sneek

97 maanden geleden

 

Thialf Heerenveen, 28 januari 2012 – Hoofdsponsor Assurantiebedrijf Froonacker en de IJsster hebben de sponsorovereenkomst met vijf jaar verlengd. De overeenkomst wordt ondertekend tijdens de jaarlijks Froonacker IJsster Cup in Thialf op zaterdag 28 jan rond de klok van 19.00 uur na afloop van de eigen jeugdwedstrijd en bij de start van de IJsster Cup.

Lees meer

Nieuw: Froonacker Uitgebreide Pechhulp dekking

98 maanden geleden

Hiermee krijgen relaties een dekking voor heel Europa inclusief eigen woonplaats voor een bedrag van € 3,65 per maand.
 

Lees meer

Froonacker sluit zich aan bij de Noordeloos Groep

100 maanden geleden

Assurantiebedrijf Froonacker is het twaalfde lid geworden van de Noordeloos Groep, een samenwerkingsverband van intermediairbedrijven waarvan de meeste lid zijn van Adfiz en beschikken over een volmachttak. Froonacker completeert in Friesland de landelijke dekking, nadat eind vorig jaar Kuiper Verzekeringen de groep verliet.

Lees meer

Verbond van Verzekeraars wil ook derde pijler in pensioenoverzicht

109 maanden geleden
Lees meer