WhatsApp: 06-44266464
A A A

Actueel

Pensioenregelingen per 2015 weer op de schop!

67 maanden geleden

Voor de kerst is er tussen het kabinet en de SGP, D66 en CU overleg geweest over de
wijzigingsvoorstellen voor het Witteveenkader 2015. In deze overleggen is een akkoord
bereikt dat in hoofdlijnen in een brief op 18 december 2013 aan de Tweede kamer
bekend is gemaakt.

Lees meer

Froonacker maakt van open huis op 24 mei een 'kinderverwendag'.

69 maanden geleden

Vlak voor de kerst van 2013 is Assurantiebedrijf Froonacker verhuisd naar het historische Feikemahus aan de Voorstraat 61 in Franeker. Inmiddels hebben alle medewerkers hun plekje in het prachtige pand gevonden en staat alles 'te plak'. De mensen die bij ons op kantoor komen, beoordelen het vaak met 'goed foarinoar' en - met alle Fryske nuchterheid in ogenschouw - vinden we dat zelf ook. Voor ons een uitgelezen moment om op zaterdag 24 mei a.s. ons nieuwe onderkomen aan iedereen te laten zien.

Lees meer

Lezing transportrisico's voor logistiek dienstverleners en ladingbelanghebbenden

69 maanden geleden

‘Zonder transport staat alles stil’. Met transport gelukkig niet. De vele transportbewegingen brengen echter ook veel en grote risico’s met zich mee. Veel meer dan menigeen zich realiseert. Omdat deze transportrisico’s meer bedrijven dan alleen professionele transportondernemingen kunnen raken, willen wij dit onderwerp bij u en uw relaties onder de aandacht brengen.

Lees meer

T-rijbewijs verplicht per januari 2015

70 maanden geleden

Met de trekker op de openbare weg? Dan heb je vanaf januari 2015 een T-rijbewijs nodig, speciaal voor trekkers. Dat heeft de Tweede Kamer gisteren besloten. Bernard Koeckhoven van Achmea Agro. "Wij gaan er vanuit dat hiermee de bewustwording van risico's in het verkeer toeneemt en de verkeersveiligheid gediend wordt."

Lees meer

Verhuizing Assurantiebedrijf Froonacker B.V.

75 maanden geleden
Na meer dan 50 jaar te zijn gevestigd aan de A.M. van Schurmansingel zullen wij per 1 januari 2014 verhuizen naar een nieuwe locatie in het centrum van Franeker:
Voorstraat 61, 8801 LB Franeker (‘Feikema Huis’).
Lees meer

Het nieuwe kentekenbewijs

76 maanden geleden

Vanaf 1 januari 2014 krijgt Nederland een nieuw kentekenbewijs. Het papieren kentekenbewijs maakt plaats voor een kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd). Dit nieuwe kentekenbewijs is handiger in gebruik en moeilijker te vervalsen. Ook de centrale afgifte van de kentekencards verkleint de kans op fraude.

Lees meer

Kabinet wil levenverzekeringen inzetten om hypotheek af te lossen

78 maanden geleden

Initiatief Samsom om schulden te verlagen en vertrouwen in economie te vergroten.

Nederlanders kunnen binnenkort gemakkelijker hun levensverzekering vervroegd opnemen. Als mensen daarmee hun hypotheek aflossen, hoeven ze geen belasting over het gespaarde kapitaal en het behaalde rendement te betalen. Die plannen, waar het kabinet momenteel aan werkt, zijn bedoeld om de economie aan te jagen. Ze zijn bijvoorbeeld gunstig voor mensen die minder rendement behalen op hun levensverzekering dan ze aan rente over hun hypotheek betalen.

Lees meer

Wet Normering Buitengerechtelijke Incassokosten

80 maanden geleden

Deze wet heeft als doel het beschermen van de consument tegen onredelijk hoge incassokosten of verhogingen door middel van het rekenen van administratiekosten, dossierkosten, herinneringskosten, regelingskosten, enz.

Lees meer

Waarborgfonds lanceert Schadezonderdader.nl

81 maanden geleden

Het komt nog wel eens voor: je hebt je auto geparkeerd, gaat boodschappen doen en bij terugkomst zit er een deuk in je voordeur, terwijl je de veroorzakende bestuurder hard weg ziet rijden zonder dat je weet wie het is… Of, misschien net zo erg: terwijl je in de auto voor een stoplicht staat, botst een auto achterop je, die vervolgens onverzekerd blijkt te zijn…

Lees meer

Toch vrijstelling MRB voor oldtimers

82 maanden geleden

Dat is de uitkomst van het overleg tussen staatssecretaris Weekers van Financiën en vertegenwoordigers van de oldtimerbranche.

Lees meer