WhatsApp: 06-44266464
A A A

Actueel

Prijsuitreiking i-pad winnaars Assurantiebedrijf Froonacker

48 maanden geleden
Lees meer

Wijziging Wet bescherming persoonsgegevens leidt tot extra (cyber)risico’s voor MKB

49 maanden geleden

Begin december 2015 werd bekend dat de systemen van een Chinese speelgoedfabrikant waren gehackt waardoor de gegevens van 11,3 miljoen klanten op straat lagen. Het lekken van vertrouwelijke informatie geeft natuurlijk een enorme reputatieschade. Daarnaast moeten bedrijven rekening houden met de gevolgen van de gewijzigde Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) per 1 januari 2016.

Lees meer

Huishoudens en bedrijven krijgen bijdrage voor sanering asbestdaken

49 maanden geleden
Vanaf volgend jaar kunnen eigenaren van gebouwen die nog een dak met asbest hebben een subsidie aanvragen voor renovatie.
Lees meer

Belangrijke wetswijzigingen arbeidsmarkt

49 maanden geleden

Een aantal belangrijke wetswijzigingen die per 1 januari 2016 ingaan heeft betrekking op:
- Het wettelijk minimum loon.
- De AOW-leeftijd wordt verhoogd.
- Het doorwerken na de AOW-leeftijd.
- De Wet pensioencommunicatie.

Lees meer

Reparatiewetgeving voor ongewenst strategisch overstappen

49 maanden geleden

Asscher komt met reparatiewetgeving voor ongewenst strategisch overstappen. Begin dit jaar kondigde minister Asscher aan dat de samenvoeging van WGA-vast en WGA-flex die gepland stond voor 1 januari 2016, uitgesteld werd tot 1 januari 2017. Op 22 juni volgende daarop een brief waarin hij bekend maakte dat het evenwicht op de hybride markt hersteld zal worden. Hiervoor werden twee belangrijke maatregelen aangekondigd:

Lees meer

Kenteken tractoren vanaf 2017 verplicht

51 maanden geleden

Alle tractoren krijgen vanaf januari 2017 verplicht een kenteken, anders mogen ze niet de openbare weg op.

Lees meer

Goed verzekerd op wintersport? De wintersportverzekering.

51 maanden geleden

Gaat u goed verzekerd op wintersport? Als u op wintersport gaat is het verstandig om na te gaan of u wel goed verzekerd bent. Wij geven kort overzicht van de meest gestelde vragen en/of de meest voorkomende twijfels.

Lees meer

Froonacker doet mee aan de Pensioen3daagse 2015

51 maanden geleden

Assurantiebedrijf Froonacker doet mee aan de Pensioen3daagse 2015 om onder andere antwoord te geven op de vraag: Wat moet ik doen voor mijn pensioen? Tijdens de Pensioen3daagse staat Nederland in het teken van pensioen. Ook de financieel adviseurs van Froonacker staan op donderdag 5 november voor u klaar om antwoord te geven op uw pensioenvragen.

Lees meer

Belangrijk veiligheidsbericht voor caravanbezitters: TRUMA gasfilter

52 maanden geleden

Heeft u een caravan met een TRUMA-gasfilter? Truma informeert: "In het kader van zijn kwaliteitsgarantie heeft Truma materiaalschade aan de kijkvensters van de filterzak van de Truma-gasfilter vastgesteld. De materiaalschade kan ertoe leiden, dat ongecontroleerd gas via de flessenkast ontsnapt. In ongunstige omstandigheden kan dit gasexplosies en letsels veroorzaken." Lees hier wat u kunt doen.

Lees meer

Modernisering Ziektewet (‘Bezava’)

52 maanden geleden

Op 1 januari 2014 zijn de werkgeversprikkels uit de Modernisering Ziektewet in werking getreden. De wet Modernisering Ziektewet wordt ook wel ‘Bezava’ genoemd, waarbij Bezava staat voor ‘Beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters’. Dat is gelijk het doel van de wet: het terugdringen van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van flexibel personeel, de zogenaamde vangnetters.

Lees meer