WhatsApp: 06-44266464
A A A

Actueel

Vakantie in Griekenland? Denk aan uw reisverzekering met dekking voor contant geld.

19-06-2015

Gaat u naar Griekenland op vakantie? Dan heeft u vast al gehoord dat de ANVR adviseert om extra contant geld mee te nemen en te zorgen voor een goede reisverzekering. Het is natuurlijk spannend hoe de schuldencrisis van Griekenland afloopt; het kan nog alle kanten op. De crisis kan mogelijk impact hebben op uw vakantie. Ga daarom goed voorbereid op reis.

Extra contant geld
Naast het advies om extra contant geld mee te nemen op reis naar Griekenland is een credit card ook handig om bij u te hebben. Als u  extra contant geld meeneemt op reis, is het verstandig om dit op uw reisverzekering mee te verzekeren. Zorg wel dat u kunt bewijzen dat u zoveel geld bij u heeft. Bijvoorbeeld door de pinbonnen goed te bewaren. Doe ook aangifte als uw geld gestolen is. Dat is belangrijk om de schade vergoed te krijgen van de verzekeraar.
 
Verzekering
Contant geld en cheques zijn niet standaard meeverzekerd op uw reisverzekering. Wilt u dit wel? Zorg dan voor de uitbreiding voor geld, op uw doorlopende reisverzekering. Met deze dekking bent u verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of pinpassen tot een bedrag van maximaal € 500,-.
Voor vragen over de annuleringsverzekering adviseren wij u hier te klikken. Dan leest u wat de situatie mogelijk kan betekenen voor uw reisverzekering of annuleringsverzekering.  Als u tijdens uw vakantie vragen heeft of een beroep wilt doen op uw verzekering,  kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Europeesche. De telefoonnummers staan op uw verzekeringspas.
 
Twijfelt u?
Als u niet zeker weet of uw reisverzekering voldoende dekking biedt, kunt u contact met ons opnemen. Dan kijken we met u mee en passen we indien nodig de polis aan.