WhatsApp: 06-44266464
A A A

Actueel

Tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering

37 maanden geleden

De premie voor de zorgverzekering gaat ook dit jaar omhoog. Maar wist u dat een goede vergelijking al snel een besparing kan opleveren van € 100,- per jaar? Houdt daarbij wel rekening met de juiste dekking en staar u niet blind op alleen de korting. Wij helpen u graag op weg met enkele tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering.

Lees meer

Wet tegemoetkoming loondomein

38 maanden geleden

De Wet tegemoetkoming loondomein (Wtl) komt eraan. Eind vorig jaar is de wet aangenomen door de Eerste Kamer. Per 1 januari 2017 wordt het Lage Inkomensvoordeel geïntroduceerd en per 1 januari 2018 worden de bestaande  premiekortingen omgevormd tot Loonkostenvoordelen.

Lees meer

Wetvoorstel wijziging Arbowet

40 maanden geleden

De Tweede Kamer heeft ingestemd met het wetsvoorstel voor wijziging van de Arbowet. Als ook de Eerste Kamer akkoord gaat, treedt het voorstel per 1 januari 2017 in werking. Werknemers moeten betrokken zijn bij de arbodienstverlening, er moet meer aandacht zijn voor preventie op het werk en er moet een goede samenwerking zijn tussen de reguliere gezondheidszorg en de bedrijfsgezondheidszorg.

Lees meer

Meer schade door weer, boeren slecht verzekerd

42 maanden geleden

Nederlandse boeren zijn slecht verzekerd tegen schade door het weer. Dat meldt De Volkskrant vandaag. De meeste boeren en tuinders vinden een dergelijke verzekering te duur. Het wordt steeds problematischer, doordat de schade ten gevolge van slecht weer, bijvoorbeeld zware regen- of hagelbuien sterk toeneemt, aldus de krant.

Lees meer

Nederland op vierde plaats ransomware-infecties

42 maanden geleden

Nederland staat op de vierde plek op de lijst van meeste ransomware-infecties. In 5 procent van de gevallen wordt een Nederlandse computer geïnfecteerd met ransomware.

Lees meer

Pokémon Go gevaarlijk!

42 maanden geleden

Hij zal je niet zijn ontgaan: de wereldwijde hype rond het smartphonespel Pokémon Go. In de media wordt ook veel gewezen op de risico's van het spel voor verkeersdeelnemers. Spelers moeten zelf oog houden voor het verkeer om hen heen en natuurlijk is het een heel slecht idee om in de auto te jagen op Pokémon of al rijdend even bij een Pokéstop te kijken.

Lees meer

Hagelschade en verzekeren: hoe zit het?

43 maanden geleden

Eén hagelbui, 650 miljoen euro schade. Dat is de schatting van LTO Nederland. Bij agrarische verzekeraars is inmiddels voor 130 miljoen euro aan claims ingediend. Tot nu toe… Vraag rijst: hoe zit dat eigenlijk met de afhandeling van de schade?

Lees meer

Online last-minute een reis boeken, waar moet u op letten?

43 maanden geleden

Gaat u nog naar het reisbureau om een reis te boeken? Of boekt u net als zo’n 80% van de Nederlanders de zonvakantie direct online? Lees dan de tips de Arag juristen voor het veilig boeken van uw zomervakantie.

Lees meer

Hoe voorkom je dat hackers inbreken op jouw accounts?

44 maanden geleden

De afgelopen maanden zaten vol grote datalekken, waarbij wachtwoorden van grote sociale media op straat kwamen te liggen. Hoewel het vaak om gegevens van jaren oud gaat, zijn de lekken niet minder gevaarlijk. Waar zit het gevaar en hoe voorkom je dat hackers inbreken op jouw online accounts?

Lees meer

TIPS voor een onbezorgde reis

44 maanden geleden

De zomer komt eraan en dat betekent dat veel Nederlanders op vakantie gaan. Een onbezorgde reis begint al voor vertrek, met deze tips van SOS International. Een goed begin is immers het halve werk!

Lees meer