WhatsApp: 06-44266464
A A A

Actueel

Eerste schademelding van Froonacker soepel door CED Connect

31 maanden geleden

PERSBERICHT: Eerste schademelding van Froonacker soepel door CED Connect
Ook Assurantiebedrijf Froonacker, lid van de Noordeloos Groep (NLG), behoort nu tot de koplopers onder de verzekeraars die gebruikmaken van CED Connect, het nieuwe, geavanceerde platform voor digitale schadebehandeling. Hiermee kiest de Friese verzekeraar ervoor om alles wat geautomatiseerd kan, ook geautomatiseerd te doen.

Lees meer

Voorkomen is beter dan verzuimen

31 maanden geleden

Psychische aandoeningen (waaronder stress en depressie) en aandoeningen aan het lichaam (waaronder RSI en rugklachten) zijn de meest voorkomende beroepsziekten in Nederland in 2014. Als werkgever kunt u deze soorten ziekteverzuim natuurlijk nooit helemaal voorkomen, maar u kunt wel bijdragen aan het geluk en de gezondheid van uw medewerkers.

Lees meer

Wat als uw personeel ziek wordt? Dit betekent ziekteverzuim voor u.

32 maanden geleden

Het liefst heeft u al uw medewerkers blakend van gezondheid op de werkvloer. Toch loopt u altijd de kans dat een van uw medewerkers (langdurig) ziek wordt. En dat kan u duur komen te staan! Wat als uw personeel ziek wordt?

Lees meer

Noodweer op komst? Hoe is uw bedrijf voorbereid?

32 maanden geleden

Zodra de zon schijnt trekken wij Nederlanders er graag op uit. En terecht, want voordat u het weet is het mooie weer voorbij en kunnen we ons klaarmaken voor een fikse onweersbui. Helaas kan dergelijk noodweer vervelende gevolgen hebben. Er kan bijvoorbeeld schade ontstaan aan uw bedrijfspand door een blikseminslag of elektronische apparaten kunnen het begeven.
Is uw bedrijf goed voorbereid op dit noodweer?

Lees meer

De DGA mag zijn pensioen niet meer in zijn BV opbouwen

32 maanden geleden

In maart van dit jaar heeft de Eerste Kamer het Wetsvoorstel uitfasering pensioen in eigen beheer en overige fiscale maatregelen aangenomen. De DGA mag geen pensioen in eigen beheer meer opbouwen. Uiterlijk 1 juli 2017 moet de DGA zijn opgebouwde aanspraak in eigen beheer premievrij maken. Vervolgens heeft hij een aantal opties. Deze worden hieronder besproken.

Lees meer

Convenant Samenloop reisverzekeringen / zorgverzekeringen verlengd

32 maanden geleden

Zorg- en reisverzekeraars hebben het Convenant Samenloop reisverzekeringen / zorgverzekeringen verlengd tot eind 2019. Consumenten met een dubbele dekking voor medische kosten worden dus ook de komende jaren klanten niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Lees meer

Is uw bedrijf voorbereid op cybercriminaliteit?

32 maanden geleden

Het zal niemand ontgaan zijn: afgelopen weekend werden zeker 150 landen getroffen door een cyberaanval van enorme omvang. Ook in Nederland was het raak. Vooral bedrijven kregen te maken met het computervirus en nog steeds wordt er gevreesd voor een nieuwe aanval. Wat kunt u als bedrijf doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van deze vorm van criminaliteit?

Lees meer

Froonacker hoofd jeugdsponsor Zeerobben

33 maanden geleden

Met ingang van het seizoen 2017-2018 wordt Assurantiebedrijf Froonacker te Franeker de nieuwe Hoofd Jeugdsponsor van Zeerobben te Harlingen. Club en sponsor bereikten daarover recentelijk een akkoord voor een driejarige verbintenis.

Lees meer

Verzeker brandschade op maat

33 maanden geleden

Een brand(schade)verzekering is een overkoepelend begrip. Het omvat de opstalverzekering, de inventaris- / goederenverzekering en de bedrijfsschadeverzekering.
Bedrijfspand, inventaris, voorraad en brutowinst lijken zo afdoende verzekerd. Maar ondernemingen, en ondernemers, verschillen. Heeft u extra verzekeringen nodig?

Lees meer

Veilig Ondernemen; Nationaal Platform Criminlaiteitsbeheersing

34 maanden geleden

Bedrijven worden door het Actieprogramma veilig ondernemen 2017-2018 van het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing weerbaarder tegen criminaliteit. De Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk kan een belangrijke rol spelen op het gebied van bewustwording.

Lees meer